PK Machinebouw viert 30 jarig jubileum

PK Machinebouw, het bedrijf dat Peter Krul in 1990 begon viert deze maand haar 30 jarig bestaan. De droom van startende ondernemers om hun onderneming tot een succes te maken heeft Peter verwezenlijkt.

Het bedrijf begon als eenmanszaak met een draai- en freesbank. Inmiddels is PK Machinebouw uitgegroeid tot een moderne machinefabriek met onder andere diverse CNC gestuurde machines en moderne lasapparatuu. De zaak werd gestart in een oude loods in Nieuwe Wetering. veertien jaar geleden vestigde het bedrijf zich in een nieuwbouw pand op het Veenderveld in Roelofarendsveen waar ze producten maken voor klanten in binnen- en buitenland.

‘Time flies when you’re having fun zeggen ze wel eens, maar het is echt zo. Die 30 jaar zijn omgevlogen en ik ben nog steeds zo gedreven als toen ik begon’ vertelt Peter Krul. ‘Kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan en naar mijn idee heeft dit ons zo ver gebracht.’

Altijd een oplossing

PK Machinebouw BV realiseert als fijnmechanisch bedrijf alle automatiseringsoplossingen in eigen huis. Wij bieden robuuste oplossingen met een hoge automatiseringsgraad en veel flexibiliteit.
Dit doen we in nauw overleg met de klant.

PK Machinebouw's uitplaatmachine

Eén van onze succesvolle innovaties is een uitplaatmachine voor laboratoria. Deze machine hebben wij in samenwerking met micro-laboratorium SGS Nederland ontwikkeld. Het gehele proces van ontwerp tot montage hebben we in huis gedaan. Meer informatie over deze machine vindt u op de website van ons zusterbedrijf AAA Lab Equipment