PK MACHINEBOUW 30 JAAR!

WE ZIJN ER TROTS OP DAT WE AL 30 JAAR ONZE KLANTEN IN BINNEN- EN BUITENLAND EEN OPLOSSING KUNNEN BIEDEN. 

LEES MEER

Fijnmechanische specialisten

PK Machinebouw is een klein en flexibel bedrijf en vanaf 1990 actief. Wij ontwikkelen en produceren machines en apparaten volgens model, tekening of eigen ontwerp. Maar ook verrichten wij licht construktiewerk, reparatie van machines en/of vervaardiging van onderdelen (ook in serie). Dit alles in staal-, RVS- en kunststofkwaliteiten.

Toepassingen:

PK Machinebouw is actief in de volgende sectoren: jachtbouw / laboratoria / medische sector / verpakkingsindustrie / aannemers / garagebedrijven / landbouw / kwekerijen. Ook maken wij voor deze en andere sectoren prototype-onderdelen (ook zeer klein en precies).

Altijd een oplossing

PK Machinebouw BV realiseert als fijnmechanisch bedrijf alle automatiseringsoplossingen in eigen huis. Wij bieden robuuste oplossingen met een hoge automatiseringsgraad en veel flexibiliteit.
Dit doen we in nauw overleg met de klant.

PK Machinebouw's uitplaatmachine

Eén van onze succesvolle innovaties is een uitplaatmachine voor laboratoria. Deze machine hebben wij in samenwerking met micro-laboratorium SGS Nederland ontwikkeld. Het gehele proces van ontwerp tot montage hebben we in huis gedaan. Meer informatie over deze machine vindt u op de website van ons zusterbedrijf AAA Lab Equipment