Schaatsenslijpmachine voor de perfecte ronding.

We hebben in het voorjaar van 2010 weer een schaatsen slijpmachine afgeleverd voor het perfect ronden van langebaan schaatsen. Van der Hoorn uit Ter-Aar heeft daarmee hun tweede machine in gebruik genomen. Bij van der Hoorn komen schaatsers van heinde en verre om schaatsen te laten ronden en voor alle verdere benodigdheden. Negen jaar geleden kwam Rick met de vraag of wij het schaatsen ronden zouden kunnen automatiseren. Na grondige analyse bleek er een bestaande slijpbank te zijn met een slag van 1 meter en een gewicht van 4500 Kg die aan de meeste eisen voldeed. We hebben een rondings-installatie op deze zeer ervaren machine gebouwd die de ronding op een paar duizendste van een millimeter nauwkeurig slijpt. 

http://www.janvanderhoorn.nl/

Altijd een oplossing

PK Machinebouw BV realiseert als fijnmechanisch bedrijf alle automatiseringsoplossingen in eigen huis. Wij bieden robuuste oplossingen met een hoge automatiseringsgraad en veel flexibiliteit.
Dit doen we in nauw overleg met de klant.

PK Machinebouw's uitplaatmachine

Eén van onze succesvolle innovaties is een uitplaatmachine voor laboratoria. Deze machine hebben wij in samenwerking met micro-laboratorium SGS Nederland ontwikkeld. Het gehele proces van ontwerp tot montage hebben we in huis gedaan. Meer informatie over deze machine vindt u op de website van ons zusterbedrijf AAA Lab Equipment