VACATURE: Allround instrumentmaker of fijnmechanisch metaalbewerker y

Voel jij je comfortabel in een werkomgeving waar je administratieve werkzaamheden kan combineren met metaalbewerking en vind je fijnmechanisch werk leuk? Dan ben je bij PK Machinebouw aan het juiste adres.

Wie zijn wij?  PK Machinebouw is een groeiend, klein en flexibel bedrijf en vanaf 1990 actief. Wij ontwikkelen en produceren machines en apparaten volgens model, tekening of eigen ontwerp. Maar ook verrichten wij licht constructiewerk, reparatie van machines en/of vervaardiging van onderdelen (ook in kleine series). Dit alles in diverse staal-, RVS- en kunststofkwaliteiten. Van 3D ontwerp, 3D frezen tot en met de eindmontage en installatie. Ook houden wij de nieuwste ontwikkelingen zeer goed in de gaten; zo hebben we zelf een 3D kunststof printer in huis die in staat is tot het vervaardigen van zeer fijne detailleringen in diverse kunststoffen (geen filament printer). Ook ontwikkelingen in metaal / RVS 3D printen worden intensief gevolgd.

PK Machinebouw is actief in de volgende sectoren:  laboratoria / jachtbouw / medische sector / verpakkingsindustrie / aannemers / garagebedrijven / landbouw / kwekerijen. Ook maken wij voor deze en andere sectoren prototype-onderdelen (ook zeer klein en precies).

Wat verwachten we van jou?
- je bent een fijnmechanische metaalbewerker
- je moet jezelf zien als spin in het web.
- je bent het eerste aanspraakpunt voor iedereen (regelneef)
- je verwerkt alles administratief in ons systeem  (inboeken weekstaten, voorbereiden facturen,  
  nabellen van offertes, het doen van bestellingen, etc.
- je kunt draaien en frezen, hebt lastechnisch inzicht en interesse.
- je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent nauwkeurig
- je hebt leidinggevende capaciteiten.
- je hebt een flexibele instelling.
je hebt veel contact  met klanten en leveranciers
En verder alles wat voor handen komt             

Wat mag je verwachten? Je komt in een informele organisatie terecht waarbij persoonlijke aandacht belangrijk is. Aan individuele groei en scholing wordt dan ook veel aandacht besteed. Een vast contract ligt in het verschiet als zowel jij als wij tevreden zijn. Het salaris wordt bepaald op basis van kennis en kunde. De Cao klein metaal wordt als leidraad gebruikt.

Altijd een oplossing

PK Machinebouw BV realiseert als fijnmechanisch bedrijf alle automatiseringsoplossingen in eigen huis. Wij bieden robuuste oplossingen met een hoge automatiseringsgraad en veel flexibiliteit.
Dit doen we in nauw overleg met de klant.

PK Machinebouw's uitplaatmachine

Eén van onze succesvolle innovaties is een uitplaatmachine voor laboratoria. Deze machine hebben wij in samenwerking met micro-laboratorium SGS Nederland ontwikkeld. Het gehele proces van ontwerp tot montage hebben we in huis gedaan. Meer informatie over deze machine vindt u op de website van ons zusterbedrijf AAA Lab Equipment